Cool vježbe za super čvrstu stražnjicu



Vjerujemo da ste proteklih dana puno papali, izležavali se i mišići su se, naravno, opustili. Ako želite čvrstu stražnjicu prihvatite se posla. Nudimo vam nekoliko vježbica koje možete raditi kod kuće i oko nje, a istovremeno su potpuno besplatne .

Svaka žena žudi za savršenom linijom tijela i većinu svog života potrati na njegovo oblikovanje. Različite dijete mnogo puta ne daju obećavajuće rezultate i nakon nekoliko mjeseci izgladnjivanja shvatimo da je trud bio uzaludan. Blagdani su iza nas i sada je savršeno razdoblje da se pozabavite svojom stražnjicom kako bi ona bila čvrsta i zategnuta. Vjerujemo da ste proteklih dana puno papali, izležavali se i mišići su se, naravno, opustili. Ako želite čvrstu stražnjicu prihvatite se posla. Nudimo vam nekoliko vježbica koje možete raditi kod kuće i oko nje, a istovremeno su potpuno besplatne.

Stepenice
Zaboravite lift i hodajte stepanicama. Trčkarajući gore, dolje učvrstiti ćete stražnjicu. S vremenom stepenice možete i preskakivati tako da se penjete dvije po dvije. Svi znamo da je lift puno jednostavnija i brža opcija, međutim vi želite savršenu liniju tijela.

Čučnjevi
Ništa ne može učvrstiti vašu stražnjicu kao čučnjevi. U početku će vam ova vježba biti teška i brzo ćete se umarati, no nakon nekog vremena biti će sve lakše.

1. Stanite sa stopalima raširenima što više možete.
2. Stavite ruke na bokove.
3. Noge savijte u koljenima i spuštajte se što više prema dolje. Pri tom pazite da koljena budu točno iznad nožnih prstiju, a ne da ih prelaze.
4. Kratko se zadržite u čučnju pa vratite u početni položaj.
5. Vježbu ponovite 8 do 10 puta, s vremenom sve više.

Iskorak
Ovu vježbu možete raditi dok gledate vašu omiljenu seriju. Dakle, dvostruko zadovoljstvo, uživate u omiljenom programu i brinete o čvrstoći svoje stražnjice.

1. Jednom nogom iskoračite ispred druge, ali da tijelo bude ispravno.
2. Ruke stavite na bokove, savijte noge i spustite se toliko da koljenom stražnje noge gotovo dotaknete tlo.
3. Mišiće stražnjice držite zategnutima.
4. Vježbu ponovite 10 puta svakom nogom naizmjence.

Trčanje uzbrdo
Ako niste ljubitelj statičnih vježbi i uživate u prirodi, za vas je idealan sport planinarenje. Hodajte uz brdo bržim koracima i vjerujte, drugi dan svoju stražnjicu nećete ni osjećati. Ne zaboravite, i trčanje je odlično za njezino učvršćivanje.
U procesu oblikovanja stražnjice izrazito je važna tehnika izvođenja vježbi. Nepravilno izvođenje neće uroditi željenim rezultatima, a možete se i povrijediti. Ako niste sigurni izvodite li vježbe ispravno, potražite pomoć stručnog trenera.